BEMUTATKOZÁS

Egy álmom vált valóra amikor végre elhittem, hogy megvalósulhat első saját Pékség-Kávézóm amiben családi vállalkozásunk adott segítséget a megvalósításhoz.
Nagyon fiatalon, tele ambícióval és ötletekkel és a koromból kifolyólag való életérzést hátrahagyva vágtam neki ennek a hosszú útnak amit az üzletem megszületésével elindítottam.
Nagyon motivált, hogy egy viszonylag nem túl felkapott, viszont annál forgalmasabb helyen megvalósítsak egy olyan Pékséget ahol különleges termékeket tudjak a vásárlóimnak kínálni, amit akár egy finom kávé mellett helyben is elfogyaszthatnak.
A névválasztásunk családi berkeken belül született meg, amit rengeteg feltevés és találgatás előzött meg, míg végül egy stílusos név mellett döntöttünk. Nem csak gyönyörű fővárosunk nevét viseli, de az üzletünk kialakításával is szerettünk volna egy kis Budapest érzést kelteni az idelátogató magyar és külföldi vásárlóinknak.
Pékáruink helyben sütve készülnek, ínycsiklandózó illatokkal övezve, nap mint nap. Termékpalettánkon szerepelnek különleges, cukrász mester által kínált és csak a Budapest Bakery & Cafe részére készített egyedi süteményeink amik szintén egyedi neveket kaptak, ilyen..pl: Belváros szíve!
Mindemellett Baristaként számos kávékülönlegességeket készítek a hozzánk betérőknek amit a már említett kényelmes, légkondicionált helységünkben, akár barát i társaságban el is tudnak fogyasztani.
Azt gondolom, sikerült létrehozni azt amit szerettem volna, Üzletvezető/Tulajdonosként pedig azon dolgozom és dolgozunk kis csapatunkkal, hogy minél több finomságot tudjunk kínálni önöknek, nektek kedves vásárlók!

1091 Budapest, Üllői út 9.
+36 70 431 9488
hello@budapest-bakerycafe.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 07:00- 17:00
Szombat: 08:00-14:00
Vasárnap: 08:00-14:00